Atunci când Dumnezeu îți dă sănătate, liniște și pace, ai primit totul

TRIMITE PRIETENILOR

Fii recunoscător pentru lucrurile rele din viața ta. Fiindcă ele îți deschid ochii la lucrurile bune cărora nu le dădea atenție înainte. Concentrează-te nu pe lucrurile rele, ci pe cele bune, nu pe durere, ci pe câștig, nu pe resentimente, ci pe iertare, recunoștință și apreciere. Învață să renunți la regretele și resentimentele de care te agățai și privește cu recunoștință în trecut.

Fii recunoscător celor care s-au purtat urat cu tine, fiindcă ți-am arătat cum să nu îți trăiești viața.

Fii recunoscător celor care te-au trădat. Datorită lor ai dobândit puterea ce vine odată cu iertare.

Fii recunoscător celor care au refuzat să te ajute atunci când ai avut nevoie. Datorită lor ai învățat să te descurci singur.

Fii recunoscător pentru perioade dificile, fiindcă ți-au arătat cat de puternic poți fi.

Fii recunoscător pentru cei care au etichetat, judecat și criticat aspru. Datorită lor ai învățat că valoarea și meritele tale vin din propria persoană și nu de la alții.

Fii recunoscător celor care nu te-au iubit. Datorită lor ai învățat să cauți dragostea și acceptarea în tine însuți.

Fii recunoscător pentru numeroasele limite care ți s-au impus. Datorită lor ai învățat să nu mai fi condiționat de trecut și să-ți crezi propria realitate și propriile greșeli.

Fii recunoscător pentru greșelile și eșecurile tale din trecut. Datorită lor ai învățat cum să nu procedezi. Datorită lor ai învățat ce funcționează și ce nu.

Fii recunoscător atât pentru experiențele bune, cat și pentru cele rele pe care viața ți l-a adus în cale. Datorită acestor experiențe ai învățat unele dintre cele mai vărul ăsta e lecții de viață.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.