Bebeluș născut sub dărâmături, în Siria, după cutremur: „Mama l-a protejat cu propriul trup, până în ultima clipă”

TRIMITE PRIETENILOR

O femeie siriană a născut sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului devastator de luni, 6 fabruarie. Din păcate, femeia nu a reușit să supraviețuiască, dar momentul în care nou-născutul a fost salvat a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, scrie portalul de știri Irshad Gul.

În videoclipul publicat de un jurnalist sirian pe Twitter se vede momentul în care un bărbat iese cu bebelușul salvat de sub mormanul de moloz și îl predă echipajelor de salvare. Potrivit acestuia, imaginile sunt filmate în Jindires, în guvernoratul Alep, la granița cu Turcia, una dintre zonele cele mai afectate de cutremurul care a ucis mii de oameni.

Femeia care a născut sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite nu a supraviețuit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă”, notează portalul Al Balad. Nou-născutul a fost transportat la spital și trăiește. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Tot din Jindires a fost difuzată o altă filmare, în care un tată e disperat că și-a pierdut fiul de doar câteva luni în urma cutremurului.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.