Biofizicianul Virgiliu Gheorghe consideră că impunerea certificatului verde este „esența dictaturii”.

TRIMITE PRIETENILOR

„Întreaga campanie de vaccinare cu forţa la nivel mondial este ilegală. După Procesul de la Nüremberg, nici o procedură medicală nu mai poate fi administrată cu forţa. Aşa s-a hotărât acolo, pentru a nu se repeta în istorie abuzul pe care naziştii l-au făcut în lagărele lor, unde au experimentat tot felul de medicamente pe deținuți. De atunci, în toate convenţiile internaţionale semnate de mai toate statele lumii se reproduce această hotărâre. Vedeţi Convenţia Europeană de la Oviedo, din 4 aprilie 1997, pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane de aplicaţiile biologiei şi medicinei. Acolo se specifică clar că „o intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză”17. Această convenţie este semnată şi de statul român. Aşadar, dacă vreo putere statală sau suprastatală ne obligă la vreun act medical, mai ales la vaccinare, nu se diferenţiază cu nimic de dictatura nazistă sau de cea stalinistă, unde omul putea fi socotit material experimental, fără ca el să se poată opune în nici un fel.

Însăşi ideea de obligativitate şi de certificat verde, fără de care nu mai ai nici un drept social, mi se pare a fi esenţa dictaturii, cea mai bine pusă la punct dictatură din toate timpurile. Simplul fapt al acestui control total al persoanei umane prin codul QR este suficient pentru mine ca să nu accept vaccinarea. E o problemă de conștiință, şi mai mult decât atât”, a încheiat Virgiliu Gheorghe într-un interviu acordat revistei Familia Ortodoxă, citat de r3media.ro.

Foto credit: ec.europa.eu


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.