Bolid de lux ”zburând” cu 235 km/h. Pe scaunul din dreapta șoferului se afla ÎPS Teodosie!

TRIMITE PRIETENILOR

ÎPS Teodosie, aflat în dreapta unui autoturism. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
Amendă de aproape 3.000 de lei pentru un șofer care gonea astăzi, 3 august 2022, cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui, pe scaunul din dreapta șoferului fiind însuși ÎPS Teodosie!
Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

creditprime.ro

Pe scaunul din dreapta șoferului se afla ÎPS Teodosie!

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


TRIMITE PRIETENILOR
evomag.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.