Cărtianu reacție dură la adresa lui Sosoaca in direct: „Sunteti o nesimtita ordinara. Nu fiti mahalagioaica. Nu va e rusine?” VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

Senatoarea Diana Sosoaca a facut din nou scandal, marti seara, la Realitatea TV. Ea a lansat acuzatii murdare la adresa lui Grigore Cartianu, pe care le-a preluat de la penalul Dan Andronic. Cartianu a reactionat cu duritate.

Scandalul a pornit dupa ce Cartianu i-a reprosat senatoarei ca le-a spus minciuni minerilor din Valea Jiului: „Le-a spus minerilor ca in Germania s-au deschis toate minele! Fals!”

„S-au deschis, sunteti platiti de USR?”, a reactionat Sosoaca. „Asta e calomnie”, a subliniat Cartianu.

Enervata, Sosoaca a citit un articol scris de Dan Andronic in care Cartianu era acuzat de legaturi cu Securitatea.

„Este o minciuna. Sunteti o nesimtita ordinara, nu va e rusine, in halul asta?”, a reactionat Cartianu.

„Nu voi sta niciodata alaturi de acest personaj. Ori isi cere scuze ori ma ridic si plec”, a amenintat Sosoaca. 

Cartianu a adus apoi aminte ca Sosoaca nu a purtat masca printre mineri: „Nu e adevarat ce a spus acolo, ca in Germania s-au redeschis toate minele. Le-a spus minerilor ca daca minele ar fi bine administrate ar avea salarii de 3.000 – 4.000 de euro. Aici nu este o minciuna, ci o consideratie populista. Aia sunt nerentabili ca minerit in conditiile in care au 500-600 de euro pe luna. La 3.000 de euro, ma tem ca vor fi inchisi de mult, ca idee. Dansa acolo a comis o incalcare de lege, nu a purtat masca in multime, s-a pupat cu oamenii”.

„Sa stiti ca unii cunoastem legea. Dumneavoastra nu cunoasteti nici macar limitele jurnalismului”, a spus nervoasa Diana Sosoaca.

„Nu fiti mahalagioaca! Nu fiti mahalagioica. Nu va e rusine?”, i-a replicat jurnalistul.

„Pe mine va rog sa ma scuzati. Nu pot sta langa o asemenea caricatura de jurnalist”, s-a ridicat Sosoaca de pe scaun.

„Vedeti ca rade toata tara de dumneavoastra. Ati ajuns rusinea Romaniei, mincinoasa numarul unu a Romaniei”, a strigat Cartianu in urma lui Sosoaca.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks