Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Andreea Marin: Ieftin, obosit. Daniela Crudu e mai bine

TRIMITE PRIETENILOR

Andreea Marin a suferit o grea umilinţă, după ce Cătălin Botezatu a spus că se îmbracă foarte prost.

Cătălin Botezatu ș Raluca Bădulescu fac, din nou, echipă într-o rubrică la emisiunea lui Teo Trandafir. Cei doi au analizat la sânge cele mai recente apariții ale vedetelor din România, iar complimentele s-au lăsat așteptate.

Printre cei care nu au primit o notă prea mare a fost nimeni alta decât Andreea Marin. Totul a pornit de la o fotografie publicată de prezentatoare pe o rețea de social media, din vacanța în Italia. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelari de soare la ochi, eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână, vedeta nu i-a impresionat deloc pe cei doi:

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a declarat, vizibil dezamagit, Cătălin Botezatu. „Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus şi Raluca Bădulescu, potrivit impact.ro.

Imaginea criticată de Botezatu:

Nu toate domnele și domnișoarele celebre au fost criticate. Pe lista „așa da” a intrat Daniela Crudu, pe care Cătălin Botezatu a recunoscut că o apreciază și admiră pentru faptul că își asumă și se folosește din plin de atuurile sale fizice: „Îmi place de ea, e sexoasă prin excelenţă. E pe set, îmi place, geanta se potriveşte. E foarte bine”, a spus Bote.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.