VIDEO. Derapaj incredibil la TV, în direct, al lui Ilie Năstase. Pe cine a jignit în ultimul hal: “Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți?”

TRIMITE PRIETENILOR

Episod neplăcut în direct, la TV, unde personaje principale au fost Ilie Năstase și jurnalistul Grigore Cartianu. Ilie Năstase (75 de ani) l-a jignit într-un mod greu de descris pe jurnalistul Grigore Cartianu. Evenimentele au avut loc în timpul emisiunii „Realitatea Sportivă”.

Ilie Năstase: Grigore Cartianu e murdar la gură, de ce îl aduceți?

Ilie Năstase a fost rugat de moderatorii emisiunii să intre în direct la „Realitatea Sportivă”. Scopul prezentatorilor era ca fosta glorie din tenis să comenteze prestația noii campioane de la US Open, Emma Răducanu. Numai că Ilie Năstase a reacționat dur în momentul în care a realizat că în platou este și jurnalistul Grigore Cartianu.

„Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!”, a spus Ilie Năstase, la Realitatea Sportivă.

De ce e supărat Ilie Năstase pe Grigore Cartianu

Relația dintre Ilie Năstase și Grigore Cartianu este una rece de mult timp. Jurnalistul a pus la îndoială modul în care Ilie Năstase a preluat baza sportivă Voința de la statul român. Cartianu a și publicat o serie de articole privind modul în care fostul lider mondial a primit baza sportivă. În februarie, Grigore Cartianu a mai suportat o serie de jigniri de la Cartianu, făcându-l „idiot”.

Grigore Cartianu a fost jignit și de impresarul Ioan Becali. „Tu puți, eu mă dau cu parfum de firmă!”, au fost cuvintele lui Giovanni în 2005, în timpul unei emisiuni transmise în direct pe B1 TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.