CE ZODIE EȘTI ÎN ZODIACUL VEDIC ȘI CE DEZVĂLUIE ACEASTA DESPRE TINE

TRIMITE PRIETENILOR

Zodiacul vedic este  bazat pe “Vedas” adică înțelepciune sau cunoaștere și reprezintă cea mai puternică formă de practică astrologică cu adepți din întreaga lume.

Spre deosebire de horoscopul european care se bazează pe caracteristicile și trăsăturile personalității nativilor, zodiacul vedic pune accent pe evenimentele viitoare și pe ciclurile în care zodiile sale urmează să intre. Zodiacul vedic urmăreste destinul karmic al nativilor și tendințele pe care acesta le manifestă. Descoperă și tu ce zodie ești în zodiacul vedic și ce dezvăluie despre tine!

MESHA îi corespunde Berbecului din horoscopul european și este un semn zodiacal aflat sub influența planetei Marte și, de aceea, natura sa este una pasională, puternică și dinamică. Dacă te afli sub acest semn zodiacal ești o fire ambițioasă și puternică, hotărâtă să realizezi multe în viață. Îți dorești să ai familia perfectă și un loc de muncă unde poți avansa rapid. Esti energică și rezistentă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Ești hotărâtă să treci prin toate obstacolele, nu dai niciodată înapoi, iar eșecurile te ambiționează și mai mult. Ești o femeie pasională, care oferă multe bărbatului care este în stare să o cucerească, însă nu îți dăruiești inima foarte ușor.

VRISHABA, îi corespunde Taului din horoscopul european,  este un nativ încăpățânat, generos, perseverent, conservator și romantic. Dacă te afli sub acest semn zodiacal ești binecuvântată cu o influență astrală benefică și ești o persoană deosebit de plăcută, echilibrată și calculată. Beneficiezi de o inteligență nativă deosebită, ești remarcată în orice colectiv și poți face carieră aproape în orice domeniu de activitate. Contează foarte mult pentru tine situația financiară, câștigurile și confortul, însă contează și dragostea pe care ți-o oferă cei din jur. Inima ta este plină de dragoste dar nu îți devălui foarte des sentimentele. În relația cu partenerul tău, ai tendința de a te impune și de a stabili niște reguli de la bun început, însă acest lucru nu prea este uțor de acceptat de către un bărbat.

MITHUNA (GEMENI). Nativul născut sub semnul zodiacal Mithuna este un maestru al relațiilor interumane. Ești o fire foarte prietenoasă, te acomodezi cu ușurință și cauți mereu o modalitate simplă de a-ți echilibra viața, atunci când intervine rutina. Ești atrasă de tot ceea ce înseamnă nou și iubești să călătorești, chiar dacă acest lucru este costisitor pentru stilul tău de viaă. Îți poți face o carieră frumoasă, însă nu îți este destinat să câștigi sume mari de bani sau să strângi averi. Dacă ai în fiecare zi ceva frumos pentru care merită să trăiești, ești cea mai fericită, mai ales dacă te simți apreciată și iubită de oamenii apropiați.

KARKATA, Racul în zodiacul european, este o familistă convinsă și o romantică incurabilă. Semnul Karka este echivalent cu dragostea, familia, bunăvoința, calmul, tradiția și spiritualitatea. Destinul tău este să realizezi lucruri ieșite din comun sau să devii o persoană publică influentă. Ești charismatică și îi fascinezi pe cei din jur. Bărbaților le dai impresia că ești plină de mister și păstrezi numai pentru tine ceea ce nu vrei să afle cei din jur, ceea te te face deosebit de atrăgătoare. Înveți destul de repede lucruri noi, ești flexibilă, dar nu te adaptezi ușor la noutăți. Ai nevoie de o anumită stabilitate în viață și mai ales de un partener care să te iubească. Pasiunea, adevărul și modestia sunt atuurile care îți definesc caracterul.

SIMHA, Leul din zodiacul european,  este foarte ambițios, competitiv și dominant din natură. Ești o persoana frumoasă și cuceritoare, charismatică, iubitoare de putere și de autoritate. Ai o personalitate puternică și te impui fără să faci vreun efort în acest sens. Știi cum să le vorbești oamenilor și cum să te apropii de aceștia, dar îți alegi cu mare grijă prietenii. Adori să ai o situație materială foarte bună și îți place să trăiești în confort, de aceea faci tot posibilul să cîștigi cât mai mult și să nu depinzi financiar de nimeni, nici măcar de soțul tău. Ambițiile profesionale sunt foarte importante pentru tine, însă și prosperitatea și siguranța familiei tale sunt importante. Tot ce ai mai bun vei investi în copiii tăi, iar partenerului tău îi vei dărui toată pasiunea ta.

KANYA, Fecioara din zodiacul european, este o fire delicată, rafinată și feminină. Ești empatică, emoțională și sensibilă, iubitoare și plină de compasiune pentru cei din jur. Dai mereu dovada de tărie de caracter și de înțelepciune. Locul tău preferat este în sânul familiei. Îți place să fie ordine și armonie în jurul tău, te înconjori de prieteni și îți petreci toate vacanțele cu familia și persoanele care te iubesc. Ești prudentă în tot ceea ce faci și te ferești cât de mult poți de probleme și nu iei niciodată o decizie importantă fără să o analizezi în detaliu. Ești muncitoare, dar nu îți place să-ți asumi responsabilități majore și nici să conduci oamenii. Îți este benefică o carieră în care nu depinzi prea mult de alți colegi.

TULA (BALANTA). Ești charismatică, iubitoare de oameni, înțeleaptă și inteligentă. Ești mereu în căutarea echilibrului care să te facă fericită și, de aceea, de fiecare dată când te pregătești să iei o decizie, cântărești și bunele și relele până când reusești să ajungi la cea mai bună concluzie. Te-ai născut sub semnul tutor oportunităților, ai șarm și poți fi foarte atrăgătoare când îți dorești. În rest, păstrezi distanța și nu te apropii decât de persoanele care îți plac în mod deosebit, fără să le dai prea multe șanse celorlalți. Ai o energie spirituală puternică, esti inteligentă și știi cum să întreți o conversație în public. În viața de cuplu ești stabilă și aștepți aceeași afecțiune și loialitate din partea partenerului.

VRSCHICA, Scorpionul în zodiacul european, este sensibil, intuitiv, talentat, serios, inteligent și retras. Nu te avânți niciodată în mijlocul oamenilor ci, mai degrab, stai pe margine, analizându-i și gândindu-te. Ești o persoană spirituală, pasionată de dezvoltarea personală, de științele oculte și de misterele lumii. Fire practică, te orientezi spre obiective foarte clare, care pot fi atinse cu maximum de beneficii. Nu visezi la lucruri pe care nu le poți obține, însă ești ambițioasă caând știi că poți realiza mai mult. Ai calități de lider și sunt sanse să ajungi pe un post de conducere, dar pentru tine conteaza cel mai mult să fii iubita de cei din jur și să ai o familie pe care te poți bizui. În situațiile extreme adopți metoda pașilor mărunți și ieși întotdeauna în câștig. Ești hotărâtă, perseverentă și calculată, însă și egoistă, suspicioasă și geloasă.

DHANU, Săgetătorul în zodiacul european, este inteligent și are o inimă mare. Atitudinea lui pozitivă îi cucerește pe cei din jur. Dacă te afli sub acest semn zodiacal, ești o fire neliniștită, care încearcă mereu să ajungă cât mai sus, să obțină mai mult și să trăiască experiențe diverse. Te sperie o viață prea ordonată și calculată și faci tot ce poți să scapi de reguli și de restricții. Ești un spirit liber, dar îți poți risipi energia pe lucruri care doar par importante, însă nu îți aduc satisfacții. Te îndrăgostești destul de greu și nu îți este ușor să iei o decizie cu privire la mariaj.

MAKARA (CAPRICORN). Ești o persoană cu picioarele pe pământ, ancorată în realitate și foarte ambițioasă. Munca nu este un motiv de frică pentru tine, deoarece îți place și te străduiești până când îți îndeplinești țelurileț și obiectivele. Ești o persoană care își croiește un drum în viață cu care te mândrești și în care ai succes. Ești cinstită, corectă cu toți și îți îndeplinești întodeauna promisiunile. Prietenii te consideră un om pe care te poți baza oricând și te admiră pentru tenacitatea cu care îți construiești viața. Muncești foarte mult și încerci să obții mereu job-uri bine plătite, deoarece ai nevoie să fii independentă financiar și ai nevoie să te bazezi pe un buget consistent. Ești tentată din tinerețe să te căsătorești cu un bărbat mai în vârsta, cu principii solide de viață.

KUMBHA (VĂRSĂTOR). Ești o persoană creativă, intuitivă, puternică, idealistă, visătoare și totodată o încăpățânată care vrea să trăiască după propriile reguli și nu acceptă să îi dirijeze alții viața. Există pericolul să pierzi uneori calea și atunci ai nevoie de prietenii care te iubesc cu adevărat și care te sprijină la greu. Relațiile de dragoste sunt frumoase la început, dar dacă nu îți oferă satisfacții pe toate planurile, preferi saă le închei cu orice risc. Ești o mamă bună și poți avea mulți copii, însă nu îți dorești să rămână legați de tine pe viață.

MEENA (PEȘTI). Persoana născută sub acest semn este o romantică incurabilă care își exprimă sentimentele cu mare ușurință. Ai o personalitate complexă și o fire pasională care te face să trăiești intens orice moment special din viața ta. Te lasi ghidata de emoții adesea și există riscul să nu iei cele mai bune decizii. Ești responsabilă și superiorii te apreciază pentru munca ta, drept pentru care în carieră ai mari șanse să gasești postul potrivit.  Ești o persoană sensibilă față de cei din jur, empatică, profundă și o prietenă de nădejde pentru cei din jur. Ai o atitudine calmă, relaxata, ai o viziune proprie asupra vieții și nu mulți pot să o înțeleagă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.