Cristian Tudor Popescu: “Cred ca Andreea Esca a salvat, fara sa fie medic sau preot, niste vieti si niste suflete, prin ceea ce a spus si cum a spus”

TRIMITE PRIETENILOR

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea in nenumarate emisiuni, dar nu am vazut-o niciodata asa cum am vazut-o in aceasta seara. Este o profesionista a stirilor, a meseriei, care frizeaza mereu perfectiunea. Acum nu a mai fost profesionista. A fost amatoare. In sensul profund al cuvantului, acela de a iubi.

Cred ca Andreea Esca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic sau preot, niste vieti si niste suflete, prin ceea ce a spus si cum a spus. Cred ca pana si doamna aceea care a palmuit vanzatoarea in magazin, atat de agresiva si ignoranta, daca a vazut-o pe Andreea Esca in aceasta seara, s-a mai clintit inauntrul ei. Acestea sunt cateva lucruri pe care cred eu ca a reusit sa le transmita Andreea Esca in aceasta seara intr-o situatie deloc simpla pentru ea.

Ea nu mai putut sa fie atat de detasata. Intotdeauna am apreciat-o pentru sangele ei rece, pentru luciditatea emisiunii, indiferent cat de dificila era situatia sau intrebarile care se puneau. Andreea a facut un lucru foarte greu, nu stiu cati dintre noi l-ar putea face: sa povestesti ce i se intampla unei persoane iubite, care a ajuns pana in pragul mortii.

Ca sa faci asa ceva in astfel de momente, este cu totul iesit din comun, maximum ce poti face ca gazetar“, a declarat CTP la Digi24.

CTP a dezvaluit si ca stia ca prezentatoarea stirilor ProTV sufera de COVID-19. „Stiam ca este bolnava. Dar nu mi s-a parut corect din punct de vedere jurnalistic sa spun acest lucru. Asta trebuia sa faca Andreea. Cu un singur lucru nu sunt de-acord din ce a zis Andreea in aceasta seara. A numit virusul nemernic. Nemernici sunt oamenii, nu virusul“, a mai spus CTP.

Andreea Esca a confirmat, luni seara, la Pro TV ca a fost infectata cu coronavirus. Ea a mentionat ca sotul ei a fost in stare grava. De asemenea, s-a imbolnavit si copilul cel mic.

Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Aveam senzația că văd un film îngrozitor și îmi doream doar să se termine,”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.