CEO Terapia Cluj, previziune-şoc despre reforma pensiilor. „Cei care aveţi 40-50-60 de ani nu o să apucaţi pensia, o să muriţi înainte!”

TRIMITE PRIETENILOR

Dragoş Damian, CEO al companiei pharma Terapia Cluj, crede că reforma pensiilor care vine la pachet cu PNNR va însemna că românii de 40-50-60 de ani vor muri înainte de a ajunge la pensie.

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj, anunţ-şoc. „Cei care aveţi 40-50-60 de ani, nu o să apucaţi pensia, o să muriţi înainte! PNRR, Money for Nothing – vor fi rambursaţi din contribuţia de 25% la pensiile de care n-o să ne bucuram la actuală speranţă de viaţă a romanilor”, a scris Dragoş Damian pe Facebook.

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj, previziune-şoc

„Iată că acum toată lumea ştie cine a scris PNRR şi şi l-a dat cu dedicaţie, aceleaşi grupuri de interese care guvernează România şi care, am mai scris, au transformat-o în ceea ce este astăzi, o sursă inepuizabilă de forţă de muncă pentru UE, de împrumuturi de la investitorii financiari şi un importator al celor mai banale produse. Dar, poate că e mai bine că România să fie guvernată de alţii, pentru că noi am dovedit că nu ştim s-o facem. Lăsaţi cele 30 de miliarde, fiţi cu ochii pe cele câteva zeci de milioane de Euro – cu un mic efort poate câteva sute – care vor fi risipiţi generos pe consultanţă şi studii de management, necesitate, oportunitate, fezabilitate, etc. şi care vor ajunge în buzunarele cui trebuie. Execuţia însă, este cu totul altă poveste”, a mai adăugat cel care este CEO al companiei Terapia Cluj.

Dragoş Damian susţine că PNRR este un exerciţiu de bifare politică al UE şi o gafa de pierdere de şi mai multă suveranitate a României prin componenta de împrumuturi: „Şi nu, nu este vorba despre scenariul sci-fi prin care planificăm să construim în 5-6 ani ce n-am făcut în ultimii 30, adică autostrăzi, căi ferate, conducte de apă, şcoli, spitale, centre medicale de permanenţă, etc. – în lipsă de experţi, tehnologie, utilaje, materiale de construcţii şi mai ales, de muncitori. Este vorba despre reforma sistemului de pensii”.

Speranţa de viaţă în România a unui copil născut astăzi (atenţie la nuanţă, astăzi!) este de sub 75 de ani iar speranţă de viaţă activă, sănătoasă, este de sub 65 de ani. Speranţa de viaţă a celor născuţi în urma cu 50-60 de ani, care încă sunt în câmpul muncii, este mult mai redusă. Astfel încât, cu vârsta de pensionare de astăzi, mai mult ca sigur că  „decreţeii” nu vor prinde prea mulţi ani de pensie, iar cei care au peste 40 de ani acum şi contemplează o vârstă de pensionare de 70 de ani, vor păţi la fel. Mulţumiţi sistemului sanitar”, a scris Dragoş Damian.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks