Chelnerita angajata inginer la Apele Romane si-a dat demisia

TRIMITE PRIETENILOR

Fosta chelnerita care a fost angajata inginer la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad si-a dat demisia, potrivit Recorder, dupa ce a ajuns in atentia opiniei publice. Inginerul Gabi Musteata, cel care dezvaluit totul, va da in judecata compania.

“O scurta actualizare a situatiei de la Apele Romane pe care am prezentat-o in ultima investigatie Recorder.

Potrivit surselor noastre, fosta chelnerita angajata inginer la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad si-a dat demisia dupa aparitia materialului Recorder.

Gabi Musteata, inginerul care s-a opus angajarilor politice si a avut curaj sa vorbeasca despre acest flagel, a plecat si el din institutie dupa ce postul i-a fost desfiintat. Ieri a fost ultima lui zi de munca, fiind somat sa predea cheia de la birou si laptopul de serviciu „cel tarziu pana in ora 15.30”. Acum spera sa isi castige dreptatea in instanta, dupa ce a contestat desfiintarea subita a postului pe care il ocupa.

In ciuda declaratiilor publice ale membrilor de la varful Guvernului, care au promis ca vor face dreptate la Apele Romane, nimeni nu a incercat sa il pastreze in sistem pe Gabi Musteata, un inginer cu 25 de ani de experienta.

Singurul care a ramas pe pozitii e directorul Petru Avram, vicepresedintele PNL Iasi. Avram face mai departe jocurile la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad si a decis, in numele institutiei, angajarea celor mai buni avocati din Iasi specializati in litigii de munca, pentru a-l impiedica pe Gabi Musteata sa castige in instanta si sa revina la Apele Romane.

Avocatii vor fi platiti din bani publici, desi institutia are angajati juristi a caror sarcina este sa se ocupe de litigii de munca, asa cum s-a si intamplat in trecut. Motivul invocat pentru angajarea unor juristi din exterior este ca cei din institutie sunt prea ocupati.”, se mentioneaza in postarea publicata de Recorder pe pagina sa de Facebook.

AR PUTEA SĂ-ŢI PLACĂ

Mgid

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.