Cine este Diana Sosoaca, viitor senator AUR. „Aresteaza-ma, ba! Ca nu ma opresti tu pe mine!”

TRIMITE PRIETENILOR

Partidului nationalist AUR, a obtinut rezultate surprinzatoare la alegerile parlamentare din 6 decembrie.  Astfel, vom avea figuri noi pe scena politica din Romania.  Diana Iovanovici-Sosoaca, a ajuns senator AUR de Iasi. Avocata a devenit vedeta internetului dupa aparitiile sale in clipuri video in care indeamna populatia sa nu respecte masurile de combatere a pandemiei de COVID-19

Sosoanca este avocatul cu care IPS Teodosie a venit in fata judecatorilor in recentul scandal al pelerinajului de Sfantul Andrei.

Diana Iovanovici-Sosoaca si-a castigat electorat in special de pe urma pandemiei de COVID-19 si a masurilor luate de autoritatile romane in aceasta perioada.

„Cine e Iohannis, sa ne spuna noua, poporul care si-a cladit puterea, sa nu mergem la Iasi, la Sfanta Paraschiva?”, spunea Diana Sosoaca.

„I-am spus lui Orban: Aresteaza-ma, ba! Ca nu ma opresti tu pe mine!”, a mai spus Sosoaca.

Dupa povestea de la Iasi,  Diana Sosoaca a aparut intr-un npu scandat, de acesta data la Constanta. Este vorba despre pelerinajul la pestere Sf. Apostol Andrei.

Reamintim ca IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului a dat in judecata autoritatile din Constanta pentru a ridica restrictiile.

„Imi caut niste avocati seriosi”, a spus atunci Teodosie.

Avocatul Diana Ivanovici-Sosoaca  l-a reprezentat in instanta pe inaltul ierarh bisericesc.

„Si daca ne-ar fi oprit, o luam pe camp si ajungeam la Sfantul Andrei. Doamne ajuta!”, a declarat avocata.

In alt clip video, Diana Sosoaca spune ca “este momentul nostru”

„Romani! Este momentul recuperarii Romaniei! Este momentul eliberarii de sub dominatia bolsevico-stalinista a lui Iohannis, Orban si a lui Arafat. Romani! Este momentul nostru!”, a declarat, viitorul senator AUR.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.