Dâncu: “AUR a apărut din cauza aroganței și a lipsei de dialog cu oamenii în pandemie. Nu ajunge doar să anunți morții la 13.00”

TRIMITE PRIETENILOR

Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat luni, la Digi24 că AUR este un semnal de alarmă prin care românii au sancționat la alegerile parlamentare modul în care sistemul politic actual a gestionat pandemia.

“AUR e noua forță politică, va fi semnificativă în viitor. A apărut din cauza unor ezitări ale sistemului politic, care s-au văzut în pandemie.

Acum a apărut proasta gestionare a pandemiei care a îndepărtat oamenii de stat. Este un fel de aroganță și lipsă de dialog. Nu ajunge să anunți doar morții la 13.00, e important să fii empatic cu populația. Din această cauză, o dimensiune a AUR este legată de atitudinea pe care sistemul a avut-o față de biserică. AUR este un semnal de alarmă.

Sociologic, făcând profile legat de electoratul AUR, acesta vine din din zona PSD. Nu știm ce tip de ideologie e în spate, dar e clar că și PSD a pierdut în aceste alegeri o parte spre această mișcare.

Nu ne-am propus să facem coaliție cu AUR, cred că nici ei nu vor cu partidele majore, ei sunt partid anti-sistem.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.