Cleopatra Stratan: Nu vreau să fac direct o facultate, e o pierdere de timp

TRIMITE PRIETENILOR

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz și a fost îndrăgită de public încă din primii ani de viață, atunci când a lansat piesa “Ghiță”.

După ce a fost cerută de soție de Edward Sanda, vedeta a luat o decizie neașteptată legată de facultate și le-a dezvăluit fanilor ce planuri are după terminarea liceului.

Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar urmăritorii au fost curioși ce planuri de viitor are, mai ales din punct de vedere al studiilor.

Ce va face artista după Bacalaureat

Întrebată ce facultate vrea să urmeze, adolescenta a spus că a decis că nu vrea să urmeze o facultate imediat după susținerea examenului de Bacalaureat.

“După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu).

Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor că am nevoie de facultate, o pot face oricând. În viață ca să ai succes trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, a scris Cleopatra Stratan într-un InstaStory.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.