Clotilde refuza sa aloce bani pentru Antena 3 si RTV. Un consilier PNL vrea sa pompeze zeci de mii de euro in televiziunile PSD-iste pentru „promovarea” unei expozitii

TRIMITE PRIETENILOR

Purtatorul de cuvant al Primariei Sector 1, Ionel Stoica, anunta ca un consilier PNL, Dan Podaru, are un proiect de hotarare prin care vrea sa pompeze 20.000 de euro la mai multe televiziuni, printre care si Antena 3 si RTV. El subliniaza ca „actuala administratie nu a platit si nu va plati niciodata bani pentru publicitate la televiziunile infractorilor si colaboratorilor Securitatii”.

Ionel Stoica dezvaluie ca alesul PNL face presiuni prin primaria Sectorului 1 pentru a fi alocati 100.000 de euro pentru o expozitie. O buna parte din acesti bani ar urma sa ajunga, pentru „promovare”, la Antena 3 si RTV.

„(Podaru) tot incearca prin Primarie sa fie demarata aceasta expozitie, desi sediul din Piata Amzei nu are niciun fel de autorizatie, imobilul este impropriu pentru realizarea unui astfel de eveniment. Cele mai mari cheltuieli, potrivit proiectului pe care vrea sa-l transforme in realitate, aproximativ 40.000 de euro urmeaza sa fie platiti catre doi sculptori- drepturi de autor, circa 20.000 de euro sunt alocati pentru promovare la televiziuni- B1, Aleph News, Antena 3 si RTV, print si montaj banner frontal si banner lateral pe cladire- 15.000 de euro etc. Actuala administratie nu a platit si nu va plati niciodata bani pentru publicitate la televiziunile infractorilor si colaboratorilor Securitatii”, arata Ionel Stoica.

Postarea integrala:

In premiera pentru administratia locala din Romania! Am acumulat in patru luni un numar de 12 plangeri la Comisia de Disciplina din partea #echipeicastigatoare PNL & PSD Sector 1. De ce? Pai, pentru ca am dezvaluit ce se intampla in interiorul primariei si cum PNL-ul condus de Sebastian Burduja este frate de sange cu PSD-ul lui Daniel Tudorache. Voteaza impreuna si ataca coordonat impreuna. Fratia diamantelor!

Iar astazi am sa mai dezvalui ceva: cum vrea PNL sa plateasca publicitate din banii Sectorului 1 la televiziunile care au fost alimentate cu fonduri publice si de Daniel Tudorache. 

Concret, Dan Podaru – Consilier Local PNL Sectorul 1 (fotografie, la Antena 3) vrea sa promoveze un proiect pentru realizarea unei expozitii de sculptura in Piata Amzei, costul total al cheltuielilor este estimat la 100.000 de euro. Dan Podaru a fost cel care a promovat un amendament, in acest sens, atunci cand s-a votat bugetul local. Daca urmariti sedintele de consiliu de la Sectorul 1 e imposibil sa nu-l fi observat, vesnic pus pe harta, nemultumit, urla in sala, se da mereu in spectacol gratuit.

In ultimele saptamani, tot incearca prin Primarie sa fie demarata aceasta expozitie, desi sediul din Piata Amzei nu are niciun fel de autorizatie, imobilul este impropriu pentru realizarea unui astfel de eveniment. Cele mai mari cheltuieli, potrivit proiectului pe care vrea sa-l transforme in realitate, aproximativ 40.000 de euro urmeaza sa fie platiti catre doi sculptori- drepturi de autor, circa 20.000 de euro sunt alocati pentru promovare la televiziuni- B1, Aleph News, Antena 3 si RTV, print si montaj banner frontal si banner lateral pe cladire- 15.000 de euro etc.

Actuala administratie nu a platit si nu va plati niciodata bani pentru publicitate la televiziunile infractorilor si colaboratorilor Securitatii.

Probabil aceasta postare va fi a 13-a plangere din partea marilor liberali rosii de la Sectorul 1. Reamintesc ce spune Constitutia: ‘Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile’.

PS: Si un sfat pentru domnul Sebastian Burduja, nu va mai scrieti editorialele in fituica lui Radu Budeanu, fost actionar la Romprest si condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a recunoscut coruptia in dosarul Hidroelectrica, ca va decredibilizati total. Oricum, se invart Bratienii ca elicea in mormant cand vad ce fac liberalii de la Sectorul 1.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.