CTP a răbufnit: ‘E plină țara de arșinei, profesori, funcționari, doctori, generali, care vor să putrezească în posturile lor bine plătite de stat, blocând, cu ghearele și cu dinții, evoluția tinerilor’

TRIMITE PRIETENILOR

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a recționat după ce în spațiul public se vorbește de creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani în România.

Se aude că vârsta de pensionare urcă la 70 de ani. O asemenea lege poate face rău societății românești mai ceva decât niște rachete rusești. E plină țara de arșinei, profesori, funcționari, doctori, generali, care vor să putrezească în posturile lor bine plătite de stat, blocând, cu ghearele și cu dinții, evoluția tinerilor. Am cunoscut atâția studenți și cadre universitare tinere a căror singură speranță era pensionarea la termen a unor astfel de arșinei, pe care bătrânețea nu i-a făcut mai puțin lacomi și proști.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.