„Intelectualul” PSD-ului, Dincu, a aparut la TV cu o biblioteca fake in spate. Este de fapt un tapet cu poze cu carti: „Cartile te ajuta, dar nu te fac mai destept”

TRIMITE PRIETENILOR

Un nou moment penibil cu Vasile Dincu, ministrul PSD al Apararii. Prezentat de propaganda PSD drept „intelectualul PSD”, Vasile Dincu a incercat sa impresioneze telespectatorii B1 TV vorbind in direct cu o biblioteca in spate. In realitate insa, biblioteca este doar un tapet cu poze cu cotoare ale cartilor.

Faptul ca este un tapet a fost sesizat in premiera de Constanta Doman, pe Facebook, care arata ca in „biblioteca” lui Dincu se repeta secvente de imagini cu cotoarele cartilor.

„Doamne apara si pazeste pe toti robii tai, gramada si individual! Am intrat ca sa va zic ca daca vreti poza cu raftul de biblioteca in spate, va pun la dispozitie -moca- backround original, autentic, dupa preferinte in ceea ce priveste CZU dupa continutul cartilor. Nu am pe alb, rafturile mele sunt venghe.

Fiindca nu inteleg de ce a trebuit sa se pozeze domnul din imagine, ministru de felul lui, cu un tapet care reprezinta o biblioteca.

Nu-ti trebuie perspicacitate multa ca sa vezi ca secventele de carti se repeta identic. Cartile te ajuta, dar nu te fac mai destept”, a scris Constanta Doman pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.