Cum a ajuns Corina Dănilă să trăiască, după ce a intrat în datorii la bancă. Actrița nu ar mai fi reușit să achite ratele

TRIMITE PRIETENILOR

Corina Dănilă, cunoscuta actriță din telenovelele românești, și-a schimbat traiectoria în carieră, după mulți ani pe micile ecrane. Puțini știu, însă, vedetei, în ciuda faptului că s-a bucurat ani în șir de celebritate, nu i-a fost deloc ușor din punct de vedere financiar. Ce i-a provocat probleme cu băncile.

După ce a divorțat de tatăl fiicei sale, acesta a început să aibă probleme de ordin financiar din cauza unei case pentru care a făcut un împrumut în timpul mariajului.

Corina Dănilă s-ar fi luptat ani în șir cu banca din cauza unui împrumut uriaș pentru o vilă construită în perioada mariajului cu tatăl fiicei sale

Drumul anevoios avea să înceapă din perioada în care ea și omul de afaceri Norris Măgeanu au construit o vilă spectaculoasă, pentru care ar fi făcut un împrumut de 460.000 de franci elvețieni, relatează bzi.ro. Divorțul însă a pus mare presiune pe umerii vedetei, care a rămas în imposibilitatea e a acoperi ratele imense la bancă, potrivit aceleiași surse.

De vreme ce actrița nu a mai reușit să achite ratele extrem de mari, banca i-a luat casa. Dar nu a fost tot, în perioada 2014-2017, banca a hotărât să-și recupereze diferența de bani, iar vedetei i s-a pus sechestru pe bunurile care îi aparțineau. Potrivit bzi.ro, în perioada respectivă Norris Măgeanu îi plătea fiicei sale pensie alimentară de 500 de lei, Corina Dănilă având-o în grijă pe Rianna.

Pentru a face față situației în perioada respectivă, Corina Dănilă a muncit în calitate de actriță și a fost moderatoare a emisiunii ”Gala umorului” de la TVR 2. În acea perioadă, aceeași sursă menționează că banca i-ar fi pus poprire pe 30% din salariu.

Nu a fost o perioadă deloc ușoară având în vedere că vedeta a trebuit să se descurce cu toate plățile și presiunile făcute de bancă, însă între timp s-a întrezărit o cale de ieșire din situația. Guvernul emițând în perioada respectivă o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul persoanelor cu credite la bănci.

Banca nu a fost de acord cu prorogativul prin care actrița ajungea să cedeze locuința și să pună capăt dosarului și asta pentru că sumele de plată erau foarte mari, iar dobânzile uriașe. Astfel, în anul 2017 banca creditoare a atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia Guvernului.

Corina Dănilă așteaptă de mai bine de patru ani o decizie a magistraților în privința situației sale.

Cu ce se ocupă Corina Dănilă de când a renunțat la telenovele

Corina Dănilă și-a început cariera în 1994 și s-a făcut remarcată prin rolul din serialul TV „Numai iubirea”, unde a jucat alături de Oana Zăvoranu, Dan Bordeianu și Alexandru Papadopol.

În prezent, Corina Dănilă se mândrește cu o carieră de succes în televiziune și iubește ceea ce face. De asemenea, vedeta nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru teatru și poate fi văzut în continuare pe scenă, unde ține o mulțime de spectacole alături de colegii ei.

Corina Dănilă se numără printre cele mai apreciate și iubite actrițe din telenovele. Aceasta a făcut furori cu rolurile sale din „Numai iubirea”, „Crucea de piatră”, „Somnul insulei”, însă a renunțat să mai apară pe micile ecrane ale telespectatorilor în cadrul serialelor TV.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.