Dan Barna, mesaj către primari: ”Dacă nu puteți fără pensii speciale, nu mai candidați”

TRIMITE PRIETENILOR

Dan Barna le-a transmis primarilor să nu mai candideze în viitor dacă nu pot trăi fără pensii speciale.

”Aflu că zilele astea conducerea PSD le spune primarilor că răii de la USR au negociat PNRR în așa fel încât aleșii locali nu mai pot beneficia de pensii speciale.

Primarilor, viceprimarilor, șefilor de consilii județene pesediști, și de orice altă culoare, le spun așa: nu USR și nici PNRR nu reprezintă motivul pentru care voi nu ar trebui să primiți pensii speciale. Motivul pentru care nu trebuie să existe pensiile astea e că ele sunt injuste și sunt o sfidare la adresa oamenilor acestei țări.

Pensiile nu trebuie să fie speciale, trebuie fie rezultat al contribuțiilor pe care fiecare dintre noi le plătește de-a lungul vieții active.

Dacă vi se pare că funcția publică e o corvoadă, abțineți-vă de la a o cere la fiecare rând de alegeri.

Ori de câte ori apar noi categorii de “speciali”, românii obișnuiți, cu o viață de muncă în spate, au o șansă mai puțin la un trai decent. Bugetul țării nu poate duce în spate și “specialii” PSD și PNL și pensiile oamenilor normali.

De aceea, înainte de 1 ianuarie 2022, coaliția actuală trebuie să ia o decizie fermă și rapidă și să elimine din legislația aceste premii pentru apartenența la partid denumite eufemistic ”pensii speciale”. E o chestiune de igienă publică”, a scris vicepreședintele USR, Dan Barna, pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.