Dancila are la BNR un salariu de peste 2.000 euro/luna si indemnizatie de fost europarlamentar.

TRIMITE PRIETENILOR

Viorica Dancila, proaspat angajata in functia de consilier pe strategie al guvernatorului BNR, va avea un salariu de aproximativ 10.000 de lei, peste 2.000 de euro, pe luna, in mana. Dancila incaseaza si indemnizatie de fost europarlamentar.

Dancila a fost angajata pe 15 mai, dupa ce at fi sustinut un interviu. Ea a anunta deja ca si-a inceput activitatea, urmand sa aiba un salariu de peste 2.000 de euro. ”Da, mi-am inceput activitatea”, le-a spus Dancila jurnalistilor.

Dancila primeste si o indemnizatie de fost europarlamentar, urmand ca dupa implinirea varstei de 63 de ani sa beneficieze si de pensie de fost europarlamentar.

Alaturi de Viorica Dancila, in echipa de consilieri ai lui Mugur Isarescu ar urma sa se alature si fostul premier Petre Roman.

Dancila nu si-a mai gasit loc de munca dupa ce a fost demisa de Parlament din functia de premier. Apoi, noua conducere a PSD a refuzat sa ii asigure un loc de parlamentar, pretextand ca nicio organizatie PSD nu a dorit-o pe liste.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.