Daniel Ghita, huiduind ca pe stadion in timpul discursului lui Florin Citu in Parlament. Citu: „Ei m-au invitat aici sa vada cat rezist la injuraturile lor. Eu va spun ca acest prim-ministru rezista”

TRIMITE PRIETENILOR

Discursul lui Florin Citu de luni, din plenul Camerei Deputatilor, a fost huduit puternic de parlamentarii PSD desi chiar acestia l-au invitat sa dea explicatii in cadrul sedintei „Ora prim-ministrului”.

Printre cei care l-au huiduit pe Citu s-a aflat si deputatul PSD Daniel Ghita. Acesta chiar s-a ridicat in picioare si si-a dat jos masca pentru a huidui mai bine. Iata imagini cu Ghia postate pe Facebook de un alt deputat, Filip Havarneanu.

Premierul Florin Citu a declarat luni, in plenul Camerei Deputatilor, unde s-a aflat la solicitarea PSD pentru a da explicatii in legatura cu bugetul de stat pentru acest an, ca este contestat de slugile lui Liviu Dragnea, nominalizandu-i pe Marcel Ciolacu si Paul Stanescu. Citu a fost puternic huiduit de pesedistii din Parlament.

„Romanii ar trebui sa stie ca aceasta invitatie din partea PSD nu are nicio legatura cu bugetul Romaniei. Ei m-au invitat aici sa vada cat rezist la injuraturile lor. Eu va spun ca acest prim-ministru rezista.

In acelasi timp, sa vedem cine ma contesta pe mine, cine sunt cei care ma contesta. Conducerea PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu, Mihai Tudose. Acestia sunt cei care ma contesta pe mine. Repetam numele celor care ma contesta: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stanescu, toti slugile lui Liviu Dragnea si Darius Valcov. Toti inca fac tot ce le-au spus acesti oameni, au facut si fac acelasi lucru, raman si au fost slugile celor doi.

Sorin Grindeanu, premierul Ordonanta 13. Cel care, la cateva zile dupa investire, a scos zeci de mii de romani in strada, cel care tremura de frica cand presedintele Romaniei s-a dus langa el incercand sa il convinga sa nu faca aceasta nenorocire pentru romani si nu l-a ascultat, l-a ascultat pe Liviu Dragnea. Acelasi premier care a facut in Romania un lucru inedit: in politica din Romania a fost primul premier dat jos de propriul partid – Sorin Grindeanu. Si nu s-a dus acasa cand i-au spus oamenii ca nu e bun, ca e incapabil si incompetent, nu! S-a tinut de scaun si a vrut sa raman acolo, impotriva propriului partid. Iar PSD s-a obisnuit cu asta si a mai dat jos un premier, pe Mihai Tudose. 

Mihai Tudose, premierul care isi lua salariul in plic, pentru ca asa era el obisnuit, sa isi ia banii in plic din diferitele functii pe care le avusese pana atunci. Bineinteles, marii ganditori economici: Marcel Ciolacu si Paul Stanescu. Ei vin cu amendamente la bugetul Romaniei. Ei isi permit sa vina cu amendamente la bugetul Romaniei!

Amendamente care insumate – da, v-am facut eu calculul, pentru ca nu il aveati acolo – fac 6% din PIB. Dar cel mai tragic si cred ca este la limita tradarii nationale este faptul ca propun sa nu mai platim la Comisia Europeana contributia. De acolo vor sa ia ei banii pentru aceste amendamente, din contributia la Comisia Europeana. Nu voi permite asa ceva, domnilor! Romania are un parcurs european bine stabilit si nu voi permite PSD-ului sa interfereze”, a declarat Citu, fiind huduit de parlamentarii PSD.

„Anul acesta avem un buget echilibrat, un buget credibil, primul dupa 30 de ani, recunoscut acest lucru si de Consiliul Fiscal si de institutiile internationale, un buget construit in jurul investitiilor. Si anul trecut, aceeasi oameni ne spuneau ca vom distruge Romania. Ei nu, am reusit in cea mai mare criza economica din ultima suta de ani sa avem cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, impotriva a tot ceea ce ati facut in Parlamentul Romaniei.

V-am demonstrat cum se face economie. (…) E un buget construit in jurul investitiilor, pentru ca am aratat clar ca doar investitiile sunt cele care vor duce la dezvoltarea Romaniei, dar un buget care forteaza reforma si de asta va e frica, va e frica ca sinecuristii pe care ii aveti in functii nu vor mai fi acolo, nu vor mai avea aceleasi salarii. Va spun eu ca vom face reforma in acest an”, a mai spus Citu.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.