Deputat AUR: sindicalist cu 4.400 de euro pe lună, protectorul bodyguarzilor din România

TRIMITE PRIETENILOR

Ringo Dămureanu, ales deputat de Dolj, conduce sindicatul „Forța legii” care are peste 23.000 de membri. Dămureanu și-a făcut și puțină reclamă pe pagina sindicatului pe care îl conduce, anunțându-și candidatura.

Membru activ al partidului Alianța pentru Unitatea Românilor, Ringo Dămureanu este președintele sindicatului „Forța legii”.

Bani de la zeci de mii de oameni

„Uniunea Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual FORTA LEGII este o federatie sindicala reprezentativa la nivel national pe ramura Administratie Publica, numarand peste 23.000 de membri cotizanti, reprezentand interesele a peste 40.000 de functionari publici si personal contractual”, după cum scrie în statut. Dămureanu apără, în principal, interesele agenților de pază.

„Cea mai importanta sursa de venit a Sindicatului o reprezinta cotizatiile membrilor”, se arată pe pagina sindicatului. Din cotizațiile membrilor, Dămureanu a încasat, anul trecut, suma de 236.784 de lei. A mai primit 21.345 de la Sindicatul din Administratia Publica (SAP) Olt „Consilium”.

În total a câștigat, lunar, suma de 21.510 lei, adică 4.400 de euro.

Și-a dorit un partid care să îl reprezinte

Dămureanu și-a făcut și puțină reclamă pe pagina sindicatului pe care îl conduce. Pe 26 octombrie, o știre anunța că:

„Președintele ”Forța Legii”, candidat la Parlaament”:

Ringo Dămureanu, președintele Sindicatului Național ”Forța Legii”, deschide lista Partidului AUR pentru Camera Deputaților, la Dolj.

Cu această ocazie, Ringo Dămureanu a vorbit despre valorile culturale și identitare românești și despre cei ”30 de ani de democrație eșuată” în care drepturile și libertățile fundamentale au fost încălcate, timp în care, a susținut că ”unii sunt eterni la putere”, afirmând că personal aștepta să apară un partid creștin democrat.

Acesta a deplâns turnura gravă pe care au luat-o lucrurile în politica românească: „Mi-am dorit 30 de ani un partid care să mă reprezinte. Avem nevoie de o societate sănătoasă, de o legislație curată, care să nu mai permită unor baroni să conducă țara atât cât doresc.”.

Sursa: Newsweek.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.