Membru AUR Italia: „Am pornit demersurile sa scoatem Romania din UE. La anul il demitem si pe Iohannis”

TRIMITE PRIETENILOR

Un membru al AUR Italia, Marcel Bogdan Malaria, anunta in mai multe postari extrem de agresive pe Facebook ca scopul formatiunii sale este sa scoata Romania din UE. El lanseaza si amenintari la adresa celor care ii ironizeaza afirmatiile.

„Va anuntam cu mandrie ca noi, cei din AUR, am pornit demersurile sa scoate Romania din UE. Daca la anul da Domnul Dumneze si facem referendum pentru Romezit, pana la sfarsitul anului, cu ajutorul fratilor nostri din este, il demitem si pe Neamt”, a transmis Malaria.

Mai multi romani au intrat pe pagina sa de Facebook pentru a-i transmite ce cred despre planurile sale. Iata cu ce injuraturi s-au ales.

 

Conform informatiilor de pe pagina sa de Facebook, acest individ lucreaza in Italia.

Liderul AUR, George Simion, a declarat joi ca in cazul in care PSD nu va initia procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis din functie, o va face partidul sau.

„PSD face gafe enorme, nu taxeaza deloc derapajele anticonstitutionale ale presedintelui. Daca nu o sa o faca PSD (initierea suspendarii presedintelui Iohannis – n.r.), o sa o facem noi si o sa mergem in fiecare localitate din tara asta, pentru ca presedintele actual a devenit, din pacate, actor politic”, a spus Simion, la emisiunea Romania 9 de la postul TVR 1.

Liderul AUR a fost intrebat daca formatiunea sa va face opozitie alaturi de PSD sau fiecare dintre cele doua partide va merge pe drumul sau. Totodata, el a fost intrebat ce parere are despre ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis.

Simion a adaugat ca un argument important pentru ca Iohannis sa fie suspendat este faptul ca nu mai este mediator in acest moment.

„In luna de campanie Klaus Iohannis a iesit in fata romanilor si a promovat constant PNL. Este cat se poate de evident faptul ca a facut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator in momentul asta. Este evident ca PSD este un alt partid in siajul presedintelui, asa ca noi, ca forta noua, ne permitem sa facem acest lucru, ca nu avem papusari, noi rezistam la aceasta avalansa de atacuri impotriva noastra venita din zona presedintelui”, a mai mentionat George Simion.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.