Două realități diferite, în care și unii și alții, au partea lor de adevăr! Un bolnav care respiră cu ajutorul unei măști de oxigen privește de la geamul salonului de spital protestele anti-restricții

TRIMITE PRIETENILOR

Coloana de manifestanți a trecut pe lângă Spitalul CFR de pe bulevardul 15 Noiembrie, din Brașov.

Pe unul din clipurile apărute in mediul online, unul dintre participanții la protest filmează un bolnav de COVID care privește coloana mărșăluind prin fața geamului de la salonul unde se află internat, potrivit Brașov.net.

Spitalul CFR din Brașov este spital suport COVID.

Indiferent de opinie, am învățat că aceasta trebuie respectată, dar ce te faci atunci când se întâlnesc două realități diferite? Restricțiile îndelungate duc la stoparea oricărui mod de viață, săracind economia și astfel oamenii vor duce un efort financiar enorm, doar să trăiască de pe o zi pe alta. Dar cum îi explici asta unui bolnav Covid-19, care te privește neputincios de la geamul salonului?

Videoclipul cu pricina poate fi urmarit aici 


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.