Mihai Trăistariu are probleme mari cu banii: ”Chiar nu vreau să-mi vând maşina ca să am ce mânca”. Artistul e în pragul depresiei!

TRIMITE PRIETENILOR

Înainte să izbucnească pandemia de coronavirus, Mihai Trăistariu era unul dintre cei mai înstăriţi artişti, investind bani nu doar în muzică, ci şi în imobiliare. Cântăreţului îi mergea mai bine ca niciodată şi ducea o viaţă la care alţii doar visează. Restricţiile impuse de autorităţi, însă, i-au diminuat atât de mult veniturile, că a fost nevoit să vândă o parte din bunuri.

Mihai Trăistariu

”Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând maşina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile şi dacă Horeca a protestat, noi am rămas aşa uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu”, a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Artistul a mai adăugat că nu şi-a mai putut cumpăra haine de un an şi nici la terase nu-şi mai permite să iasă din cauza problemelor cu banii. În plus, a declarat că un test de anticorpi făcut în ianuarie a arătat că fusese infectat cu COVID-19, deşi nu a avut niciun simptom.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.