Drama teribilă din viața Florentinei Fântânaru. A rămas văduvă la 37 de ani şi şi-a îngropat soţul de ziua ei. Dureros ce a întrebat copilul apoi! Declarațiile care îți dau fiori: „Mami a plecat…”

TRIMITE PRIETENILOR

In urma cu mai multi ani, realizatoarea TV Florentina Fantanaru, de la Antena 2, a trecut prin clipe teribile. Chiar de ziua sa de nastere, vedeta si-a ingropat sotul.

Acesta a murit prematur, din cauza unei boli cumplitecancer la plamani.

„Cu doua zile inainte de ziua mea, sotul meu s-a stins din viata. Era ziua mea si primeam telefoane si SMS-uri. Eram la capela, cu sotul meu, il vegheam si raspundeam la SMS-uri si la telefon si le spuneam oamenilor unde sunt”, a marturisit vedeta intr-un interviu pentru Radu Buzaianu.

Vedeta a marturisit ca a depasit moartea sotului doar cu ajutorul baietelului sau:

„Nu stiu daca am cazut. Pentru ca am un copil. Am un baiat care e motivatia mea extrema. E vitalitatea mea. Nu cred ca am cazut. Nu as putea sa fiu ingenuncheata si sa ma uit in ochii lui”, a mai dezvaluit prezentatoarea TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.