Ea este Diana, o tânără admisă la Medicină, care vinde roșii la piață. Doar a dat bacalaureatul

TRIMITE PRIETENILOR

Preotul Paul Iulius Negoiță a descoperit-o pe Diana Necula, o absolventă a unui colegiu de top din România – Colegiul Național B.P. Hasdeu, care vinde roșii la piață.

Diana Necula se distinge ca un lider al generației sale. Recent a susținut examenul de Bacalaureat și astăzi o găsim în Piața Centrală din Buzău, unde își ajută părinții să vândă produsele lor, la taraba cu numărul 227.

Diana este o absolventă a Colegiului Național Hasdeu și a reușit deja să fie admisă la Facultatea de Medicină din București datorită performanței sale remarcabile la Olimpiada Națională de Biologie, unde a obținut o poziție pe podium. A câștigat acest drept prin propriile eforturi și abilități.

Ea își desfășoară activitățile cu naturalețe și fără trac, fiind foarte dedicată muncii sale. Este o persoană harnică, mereu în căutarea dezvoltării și a înțelegerii societății în care trăim, conștientizând realitățile vieții oamenilor.

Diana este un copil talentat în multiple domenii: are aptitudini în muzică, vorbește mai multe limbi străine, citește și are talent și la scris.

„Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

Deci, Diana vinde astăzi roșii și ce roșii! Treceți pe la 227! Nu-s mai… învățate decât alte roșii, dar sunt extrem de gustoase și trec prin mâna unui copil model, frumos educat în familie.

Așa se educă copiii! Respect pentru familia Necula și pentru exemplul pe care ni-l dau nouă, tuturor!”, a scris preotul pe site-ul său.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.