Emanuel Ungureanu către Iohannis: ,,Mă tem că veți pleca mai devreme de 2024…”

TRIMITE PRIETENILOR

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reacționat pe pagina personală a președintelui Klaus Iohannis la mesajul acestuia cu ocazia căderii Guvernului Câțu. Acesta este primul deputat din USR care sugerează suspedarea președintelui.

,,Domnule președinte, o să mă certe probabil multă lume, chiar și din propriul partid, dar eu cred că se va încheia criza politică din România când nu veți mai locui la Cotroceni.

După cum interacționati cu populația, mă tem că veți pleca mai devreme de 2024…”

Acesta a reacționat la următorul mesaj al președintelui Klaus Iohannis:

,,Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie.

Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare.”


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.