Fiica lui Gigi Becali calca pe urmele tatalui sau. Nici nu s-a uitat la bani! Ce a facut pentru un om nevoias

TRIMITE PRIETENILOR

Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali, face aceleasi gesturi ca si tatal sau. Tanara a fost surprinsa de paparazzi cand ii dadea o suma destul de mare unei persoane nevoiase.

Alexandra Becali, calca pe urmele tatalui ei

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra Becali are acelasi suflet mare ca si tatal ei. Gigi Becali este cunoscut de toata tara pentru gesturile facute. Acesta a ajutat foarte multi oameni aflati la ananghie. Tanara a fost surprinsa de paparazzi cand scotea din buzunar o bancnota destul de mare(ca valoare), pentru o persoana nevoiasa, scrie cancan.ro.

Alexandra Becali a iesit din masina de lux pe care o consuce si a mers sa-si cumpere o cafea. Dupa ce si-a cumparat cafeaua, tanara a urcat la volanul masinii. La scurt timp s-a trezit cu o persoana la geam. Fiica lui Becali a scos din portofel o bancnota pe care i-a daruit-o persoanei respective!

Se pare ca fiica milionarului are acelasi suflet mare.

Cine este Alexandra Becali?

Alexandra Becali este fiica mijlocie a patronului FCSB, Gigi Becali. Are 24 de ani si este pasionata de moda.

Citeste si articolul :   Gigi Becali intoarce placa: “Ai virusul. Bai, nu trece cu paracetamol”. Ce vrea sa faca patronul FCSB

Gigi Becali este tatal a trei fete: Teodora, in varsta de 25 de ani, Alexandra, in varsta de 24 de ani si Cristina, in varsta de 19 ani. Gigi Becali este casatorit cu Luminita din 1994, iar fetele pe care le au impreuna au fost de-a lungul timpului surprise de paparazzi si au aparut pe site-uri mondene.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.