Fost general israelian: „Extraterestrii exista, guvernele din Israel si SUA sunt in contact cu ei de ani de zile. Trump a fost foarte aproape de a spune adevarul”

TRIMITE PRIETENILOR

Haim Eshed, general in rezerva si profesor universitar, fost sef al programului israelian de securitate spatiala intre 1981 si 2010, sustine ca extraterestrii exista. Mai mult, el afirma ca statul israelian si cel american se afla in contact cu ei.

Intr-un interviu acordat pentru Yediot Aharonot si preluat de Jerusalem Post, generalul in rezerva Eshed, in varsta de 87 de ani, spune ca atat tara sa cat si Statele Unite sunt in contact cu extraterestrii de ani de zile.

Eshed sustine ca exista chiar si o „Federatie Galactica”. Potrivit generalului in rezerva, actuala cooperare dintre extraterestri si americani include si o baza subterana pe Marte.

Fostul oficial israelian mai spune ca Donald Trump cunoaste acest lucru si a fost foarte aproape sa dezvaluie existenta extraterestilor, insa Federatia Galactica nu l-a lasat sa faca acest lucru.

Potrivit lui Haim Eshed, existenta extraterestrilor este tinuta in secret deoarece „umanitatea nu este pregatita” pentru o astfel de veste. Lumea are nevoie „sa evolueze si sa ajunga la un stadiu in care vom intelege ce sunt spatiul si navele spatiale”, a declarat el.

Haim Eshed face aceste declaratii cu ocazia lansarii ultimei sale carti pe acest subiect. In opinia sa, lumea este mai pregatita acum sa accepte existenta extraterestrilor. „Daca ieseam acum cinci ani si vorbeam despre asta, as fi fost spitalizat”, a declarat generalul in rezerva.

„Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit titlurile si premiile, sunt respectat in universitatile din strainatate, unde de altfel inxep sa gandeasca altfel”, a mai spus Haim.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.