Fulgy, fiul Clejanilor la 23 de ani, internat din cauza drogurilor: “Tata a băgat în mine 800.000 de euro”

TRIMITE PRIETENILOR

Fulgy (23 de ani), fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania, după ce a avut mai multe probleme cu consumul de droguri. Fulgy le mulțumește părinților săi, despre care spune că au cheltuit 800.000 de euro cu reabilitarea lui.

Rebel dintotdeauna, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani recunoaște că le-a făcut multe probleme părinților săi, dar Fulgy spune că acum este pe drumul cel bun și va demonstra că merită o a doua șansă. Recent, acesta a fost internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania, în care a stat o lună de zile și este hotărât să-și schimbe viața.

Recent, Fulgy s-a mutat singur într-un apartament nou-nout, într-un cartier rezindențial. Casa este situată lângă cea a părinților lui.

Am vrut să fiu totuși lângă ai mei, dacă pățesc ceva să fiu aproape. Am renunțat la absolut orice viciu în viața mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață.

Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el’, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show’, de la Antena Stars.

Fulgy a povestit că avea un anturaj pe care părinții săi nu îl agreau și că mergea în cazinouri în fiecare seară, unde pierdea zeci de mii de euro.

‘Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro.

Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață.

Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro’, a mai spus Fulgy.

Pe 23 mai 2020, Manole Miryam Margareta (29 de ani) a provovat un accident de circulație. Conform surselor România TV, în ziua în care a provocat accidentul rutier, Margherita ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care se numără şi cocaina.

Margherita de la Clejani a fost audiată pe 28 iulie 2020 de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, conform România TV. Clejanii ar fi refuzat de două ori să plăteacă testul de la INML, iar din acest motiv Brigada Rutieră a achitat 1.200 de lei pentru a primi rezultatul probelor biologice ale Margheritei.

Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice”, a informat atunci brigada rutieră din Capitală.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.