Gigi Becali a răbufnit: ‘O sa vină la toamnă alte tulpini la care nu o să mai răspundă, și cei care au făcut vaccinul o sa facă forme grave, că vaccinul e programat să se bată cu tulpina asta’

TRIMITE PRIETENILOR

Gigi Becali a declarat la Realitatea Plus că el nu se va vaccina împotriva COVID-19. El consideră că miliardarii planetei fac experimente pe populație, referindu-se la vaccinarea împotriva COVID-19. 

”Eu stau numai în casă sau în junglă, dar tot nu mă vaccinez. Eu dacă am spus că dacă mă împușcă cineva, adică pui  pistolul la cap, și-ntr-o parte e vaccinul și spune: Vaccinul sau glonțul? Pune glonțul, că vaccinul nu-l fac! (…) Nu merg pe stradă”, a declarat Gigi Becali, luni seară, la Realitatea PLUS.

Omul de afaceri susține că procesul de vaccinare este de fapt o conspirație care este împotriva oamenilor.

”O să vină și altă tulpină, și alta, alt vaccin. Câte vaccinuri vor mai veni, după aia o să zică: Stai puțin, nu îți mai dă voie să te duci să cumperi mâncare dacă nu ai pașaportul ăsta. Prima dată așa a început. Ușor. Nu mergi la teatru, la spectacol. După aia, din ce în ce mai strict. Vor zice că acum, ca să fim sigur, pentru că o să zică că vor muri oamenii pe capete, acum trebuie să puneți un cip, ori pe frunte, ori pe mana dreapta, ca să avem evidența ce vaccinuri ați făcut și ce tulppină ați avut”, a mai declarat Gigi Becali, luni seară, la Realitatea PLUS.

”O sa vină la toamnă alte tulpini la care nu o să mai răspundă, și cei care au făcut vaccinul o sa facă forme grave, că vaccinul e programat să se bată cu tulpina asta. Noi, care n-avem vaccinul, ne vom bate cu noua tulpina. Sunt oameni de știință care au spus asta, nu o spun eu”, a mai declarat Becali.

În plus, omul de afaceri a mai susținut și o altă teorie a conspirației, legată de vaccinarea împotriva COVID-19, legată de reducerea populației de pe suprafața globului și că totu leste pus la cale de miliardarii lumii, care fac experimente, informează realitatea.net


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks