Gogosari feliute in sos tomat pentru iarna

TRIMITE PRIETENILOR

Avem nevoie de:

5 kg de gogosari
500 grame ulei
500 grame de zahar
500 grame de otet
foi de dafin
50g boabe de piper
50g boabe de mustar
800 grame de bulion

sare dupa gust (eu nu am mai pus pt ca bulionul are sare deja)

Spalam gogosarii, ii curatam si ii taiem fideluta.

Punem intr-un vas restul ingredientelor, amestecam si punem vasul pe aragaz, la fiert. Potrivim gustul de sare.
Cand incepe sa clocoteasca adaugam si gogosarii taiati si lasam 10 minute sa fiarba impreuna ( si ii amestecam de cateva ori).

Scoatem gogosarii cu o paleta punându-i intr-un castron si apoi in borcanele , inchidem capacele si intoarcem borcanul cu gura in jos. Borcanele calde se invelesc intr o patura groasa si se lasa la racit peste noapte apoi le punem la beci


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.