Hulit de medici, zaharul este o minune pentru frumusete. Cu cateva linguri de zahar, iti poti crea tratamente de frumusete cu efect spectaculos si minimum de efort!

TRIMITE PRIETENILOR

Dulce si plin de energie, zaharul are grija de tenul tau, ieftin, eficient, la indemana!

Camara este un loc de inspiratie pentru remedii de frumusete la minut, ce si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului. Multe alimente ne sunt ajutoare de neadejde, iar zaharul este unul dintre ele. Alb sau brun, e ieftin si mereu disponibile.

UN SCRUB EXCELENT

Este un ingredient des intalnit chiar si in produsele cosmetic scumpe. Dintre alimentele folosite ca exfoliant, este insa cel mai frecvent folosit acasa. El este sio sursa de acid glicolic, care este cel mai mic acid alfa-hidroxi (AHA). Elimina celulele moarte si stimuleaza cresterea altora noi. Zaharul folosit pentru tratamentele faciale are numeroase beneficii. Pentru a prepara rapid un scrub, amesteca zahar brun cu cateva picaturi de ulei. Maseaza amestecul pe fata, cu miscari delicate. Pentru maini si corp, ai nevoie de mai multe linguri de zahar, in amestec cu suc de fructe.

ADUCE STRALUCIRE

Datorita exfolierii pe care o produce si hidratarii, pielea capata stralucire. Zaharul poate fi folosit si pentru a indeparta pielea moarta sau cojita dupa bronz, lasand in urma o epiderma fina si uniforma.

HIDRATEAZA INTENS

Zaharul este si un umectant natural foarte bun. Atrage apa din mediu si o transfera pielii. Daca zaharul brut este mai grosier, cel brun este mai bland decat sarea si mai delicat decat cel alb. Pentru a hidrata pielea, umezeste fata, apoi aplica putin zahar si lasa-l sa se topeasca si sa actioneze cateva minute, dupa care clateste cu apa rece. Tenul va deveni mai catifelat, iar ridurile fine vor fi sterse pentru cateva ore bune.

INDEPARTEAZA CICATRICILE

Exfolierea cu Zahar ajuta la curatarea porilor si, astfel, la prevenirea aparitiei cosurilor. In plus, zaharul brun are si proprietati antibateriene.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.