În Biblie e totul prezis. „Vedeți sa nu va înspăimântați, căci toate aceste lucruri trebuie sa se întâmple”

TRIMITE PRIETENILOR

Coronavirusul este pandemia ce a pus stăpânire pe majoritatea țărilor. Un internaut a făcut publice pe contul său de socializare versetele din Biblie care prevestesc apariția virusului pe pământ.

Nu este un secret faptul că Biblia a prezis în urma cu 2000 de ani apariția coronavirusului și a altor boli ce s-au răspândit

de-a lungul timpului. În Matei 24, Mântuitorul vorbește de evenimentele ce vor avea loc înainte de cea de-a

Doua Venire și include între acestea „războaie, cutremure de pământ, foamete și ciume”. Doar gândindu-ne la aceste lucruri tindem să ne speriem și să ne îngrozim.

Coronavirusul și semnele sfârșitului. În Biblie e totul prezis

„Dacă vom citi întreg capitolul vom observa că mesajul Domnului Isus nu are ca scop înspăimântarea cititorilor ci, din contră,

El a intenționat să aducă speranță. Chiar înainte de a enumera toate pericolele ce vor pândi omul ce va trăi în vremea sfârșitului, Isus subliniază: „vedeți sa nu va înspăimântați, căci toate aceste lucruri trebuie sa se întâmple” (Matei 24: 6).

Coronavirusul și semnele sfârșitului. În Biblie e totul prezis

Coronavirusul este un semn ce ar trebui să ne aducă aminte care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

Destul am uitat de Dumnezeu. Este timpul să îl regăsim. Într-o lume care tinde să se depărteze tot mai mult de El și care nu vrea să Îl recunoască, virusul Covid-19 demonstrează că fără protecția divină suntem neputincioși.

Cu cât ne vom apropia mai mult de sfârșitul timpului, tot mai mult vom fi martori la evenimente fața de care doar Dumnezeu ne va putea proteja. În Psalmul 91: 5-6 ni se promite că „Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt nu trebuie să se teamă nici de groaza din timpul nopții, nici de ciuma care umbla in întuneric și nici de molima care bântuie ziua in amiaza mare”.


În fața pericolelor tot mai mari ce ne înconjoară, trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a ne proteja. Însă, în tot acest timp să nu uităm că singurul care ne poate proteja este doar Dumnezeu.

Coronavirusul nu este un motiv de îngrijorare ci unul de speranță. El ne reamintește că Isus este gata să vină.

Celor ce îl caută El le promite că „O mie sa cada alături de tine, si zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia” (Ps. 91: 7).” se arată în postarea din mediul online.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.