Fotografie cu titlu informativ
Fotografie cu titlu informativ

Jandarmi prinși la furat porumb. Încărcau sacii chiar în mașina de serviciu!

TRIMITE PRIETENILOR

Situație uluitoare în județul Ialomița, acolo unde mai mulți jandarmi au fost prinși în timp ce furau porumb de pe terenul unei ferme agricole. Scuza pe care aceștia au oferit-o firmei păgubite a fost că foloseau porumbul pentru pescuit. Însă luaseră deja câțiva saci când au fost prinși!.

Jandarmii au fost prinși în timpul serviciului, încărcând saci de porumb în mașina de serviciu. Reprezentanții firmei păgubite spun că nu este prima dată când la urechile lor ajunge informația potrivit căreia jandarmii care ar fi trebuit să păzească conductele de petrol din zonă, fură din lanul de porumb.

„Am vrut să punem într-un sac niște porumb să aruncăm pe canalul ăla de la stație, de acolo pentru când o fi, să momim și noi locul(…) Când o fi liber, mai dăm și noi la undiță acolo”, a declarat unul dintre jandarmii implicați în furtul de porumb, potrivit www.realitatea.net.

Mai mult decât atât, jandarmul contactat de reprezentanții firmei a încercat să negocieze cu acesta, astfel încât incidentul să nu ajungă în atenția poliției.

„Îmi vine să intru în pământ de rușine (…). Chiar nu mi-am dat seama… Am și eu o rugăminte dacă vreți să ne înțelegeți și pe noi. Mai mare este daraua decât ocaua. Dacă se poate și găsim și noi înțelegere”, i-a spus acesta reprezentantului firmei păgubite.

 


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.