Jurnalista Denise Rifai: ‘Nu ne conduc câțiva huligani care, clar, sunt plantați cu un scop precis! Ei nu sunt ROMÂNIA!’

TRIMITE PRIETENILOR

Jurnalista Denise Rifai a transmis că ”Democrație NU înseamnă proteste politice pe sănătatea noastră! Și noi avem dreptul Constituțional și Democratic la SĂNĂTATE!”

”Ce penibil!!!!! Ce proteste sunt astea ???!!!!!! Cine sunt cei care protestează cu petarde și de ce???!
O europa întreaga e închisă ! Toate statele occidentale sunt închise și, la noi, câteva “capete luminate” din “distinsa” clasă politică au aglutinat niște agitatori/huligani, pe care i-au inserat între așa-zișii protestatari ca să arunce cu petarde! Deosebit!!!!
Sper din toată inima că Guvernul României să urmeze, cu strictete, strategia pe care o au configurată pentru aceasta perioada!
Nu ne conduc câțiva huligani care, clar, sunt plantați cu un scop precis!
Ei nu sunt ROMÂNIA!
Democrație NU înseamnă proteste politice pe sănătatea noastră! Și noi avem dreptul Constituțional și Democratic la SĂNĂTATE!”, a conchis Denise Rifai pe Facebook


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.