“Toți ne-am saturat! Și eu m-am săturat să îi explic copilului că nu putem avea același stil de viață ca până acum. Însă cu toate astea nu as ieși în stradă”

TRIMITE PRIETENILOR

“Toți ne-am saturat! Și eu m-am săturat să îi explic copilului că nu putem avea același stil de viață ca până acum. Dimineața când iese copilul pe ușă ma uit să văd dacă are mască, nu sa îl sărut pe frunte, apoi ii dau de grijă să o pună pe gură și nas și să nu o scoată decât atunci când mănâncă, să se dezinfecteze.

M-am saturat ca atunci când aud că e cineva bolnav în jur să ma gândesc dacă eu sau soțul sau copilul am avut contact cu persoana respectiva.

Însă cu toate astea nu as ieși în stradă, nu mi-aș urla neputința. Mă vaccinez, încerc sa respect normele de igienă, să îmi învăț copilul să facă la fel și sper să treacă la un moment dat acest virus. Cum să jignești, să ameninți doar pentru ca tu te-ai săturat? Asta nu pot înțelege.” – @Anamaria S


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.