Lavinia Petrea e acum o mămică împlinită a 3 copilași, însă prezentatoarea TV a trecut prin clipe grele: „Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina”

TRIMITE PRIETENILOR

Prezentatoarea TV trăiește în prezent viața la care a visat dintotdeauna: și-a clădit o familie mare, alături de soțul ei și se bucură în fiecare zi de cei trei copilași ai lor.

Lucrurile nu au fost tot timpul ușoare pentru Lavinia Petrea. La cea de-a doua sarcină, vedeta a trecut prin clipe cumplite, după ce medicii i-au pus un diagnostic dureros.

Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența dureroasă pe care a trăit-o în cea de-a doua sarcina, atunci când urma să o aducă pe lume pe fetița ei, Klara.

În acea perioadă, Lavinia Petrea a fost nevoită să apeleze la serviciile altui medic obstetrician pentru consult, deoarece medicul ei nu era disponibil în oraș.

Ulterior, prezentatoarea a mai consultat și alți medici, însă verdictul a fost același: sarcina trebuia oprită.

Deși inițial sarcina s-a desfășurat în parametri normali, într-una din zile, un medic i-a spus că bebelușul ei nu mai are activitate cardiacă.

„Mi s-a spus că a doua sarcină s-a oprit din evoluție, deși testul de sarcină ieșise pozitiv, și testele de sânge la fel, iar hormonul acela care indică sarcina era în creștere, nu era dublu, dar crescuse. Trei medici diferiți mi-au spus că trebuie să opresc sarcina. Am stat 10 zile fără să știu ce să fac”, a mărturisit, emoționată, Lavinia Petrea.

Au fost 10 zile pline de gânduri, emoții și rugăciune pentru Lavinia Petrea. Jurnalista a preferat să nu ia o decizie până când nu urma să fie consultată și de medicul ei.

În ziua în care urma să primească verdictul final, Lavinia Petrea și-a dat seama că rugile ei au fost ascultate.

„Când am mers din nou la medicul meu, m-a controlat din nou. Mi-a spus că acum se vede ceea ce trebuie. Nici măcar nu puteam să mă bucur, mi se părea incredibil. Mi-a fost greu, dar undeva în sufletul meu am simțit că va fi bine. Într-adevar, copiii sunt minuni”, a mai dezvăluit frumoasa prezentatoare.

Klara, bebelușul minune, s-a născut perfect sănătoasă și are în prezent trei ani și jumătate. Lavinia Petrea mai are un băiețel, Mathias, în vârstă de cinci ani și jumătate, și noua membră a familiei – Karin, născută în august 2018.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.