Marcel Ciolacu, anunta ca PSD va intra in greva “Citu si Orban vor sa blocheze toata Europa.”

TRIMITE PRIETENILOR

Marcel Ciolacu, presedintele PSD,  ameninta ca partidul pe care il conduce va intra in greva parlamentara, daca Planul National de Redresare si Rezilienta nu va fi prezentat in Parlament.

Totodata, Ciolacu spune ca Citu si Orban „vor sa blocheze toata Europa” prin neprezentarea PNRR in Parlament.

creditprime.ro

„Citu si Orban vor sa blocheze toata Europa. Nu vor sa vina in Parlament sa prezinte PNRR, asa acum este normal. Polonia, Spania, Italia si Franta au prezentat PNRR-ul in Parlament.

Daca maine in Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra in greva parlamentara.

De ce vor Citu si Orban sa ascunda PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea intregii Europe doar pentru ca nu sunt in stare sa aiba o prezentare publica a unui plan care va afecta Romania pentru urmatorii 5 ani?

Romanii trebuie sa afle adevarul legat de inghetarea pensiilor, salariilor si a alocatiilor, de cresterea taxelor si impozitelor pentru firme, precum si faptul ca agricultura romaneasca va primi… ZERO lei pentru irigatii!”, a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Umiditatea scazuta a aerului dintr-o incapere contribuie la raspandirea virusurilor

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc in sedinta comuna pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber.


TRIMITE PRIETENILOR
evomag.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.