Mesajul lui Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie: “Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic…”

TRIMITE PRIETENILOR

”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să lăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea viații. Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți. La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii. Sora mea mai mică a suferit de leucemie. Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

Keanu Reeves a devenit viral pe net după ce a apărut la “The Late Show” și a răspuns la întrebarea pusă de gazda emisiunii, Stephen Colbert, despre ce se întâmplă cu oamenii după ce mor.

Întrebarea a fost întâmpinată, inițial, cu râsete, publicul de la “The Late Show” amuzându-se zgomotos, însă răspunsul simplu al actorului din “John Wick” i-a impresionat pe toți.

”Știu că celor dragi o să le fie dor de noi”, a spus Keanu Reeves.

De-a lungul vieții, actorul a avut de întâmpinat mai multe tragedii. În același an în care “The Matrix” devenea fenomen global, transformându-l pe Reeves într-un superstar, acesta își pierdea copilul, decedat la naștere. Iubita sa, Jennifer Syme, a murit doi ani mai târziu, într-un accident de mașină, în Los Angeles. Reeves se pregătea pentru următoarele filme din seria ”The Matrix” și, la momentul morții lui Syme, a ieșit din lumina reflectoarelor, devastat de lovitura primită.

Comentariul sensibil al actorului de la “The Late Show” a strâns cinci milioane de vizualizări pe Twitter, în numai două zile.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Oana