Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu „Jumatate din PSD trebuia sa fie la puscarie, au speriat oamenii si au indus panica”

TRIMITE PRIETENILOR

”A fost o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica si eu cred ca, daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie”, afirma Florin Citu.

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza ”o campanie orchestrata, platita”, derulata de catre PSD pentru a-i speria si panica pe romani.

”Economia globala astazi trece printr-o criza nemaiintalnita. (…) A fost o provocare mare pentru acest guvern si cand am spus criza vorbesc de contextul economic global pentru ca ne uitam la noi, dar lucrurile sunt dificile pentru toate economiile. La noi avem estimat un deficit de 6,7% din PIB in acest moment si lucrurile arata ok”, a declarat Florin Citu, luni seara, la Digi 24.

El a explicat ca ”scenariile apocaliptice” pe care le-au avansat ”trompetele” din PSD nu s-au adeverit.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.