Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, face declaratii de presa referitoare la acuzatiile facute de jurnalistul Catalin Tolontan, miercuri 1 iunie 2016. Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Monica Pop, atac dur la colegii medici: Arafat, Tataru, Rafila, Craiu: “Dezinformeaza, cu rautate, la greu!!! Nu asta asteapta oamenii!”

TRIMITE PRIETENILOR

Medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, lanseaza un atac dur la adresa colegilor de breasla care comunica in pandemie.

“Dl. Dr. Raed Arafat, medic in specialitatea anestezie si terapie intensiva!

Dl. Dr. Nelu Tataru – medic chirurg

Dl. Dr. Alexandru Rafila, microbiologie

Dl. Dr. Mihai Craiu, medic pediatru

Dl. Dr. Gabriel Diaconu, psihiatru (?)

Etc, etc, etc!

Sunt toti medici! Ca si noi!

 “Medic infectionist nu este niciunul din ei. Ei au dreptul la opinie in alta specialitate si alti medici, nu? “

Medic infectionist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie in alta specialitate si alti medici, nu? FUNCTII si diplome de management, chiar si master, avem mai toti, dar se vede ca nu si aceleasi drepturi!

Desi avem aceeasi facultate grea de Medicina, in care se invata si epidemiologie si infectioase si virusoligie si microbio si histologie etc.

Un moderator foarte malitios, fara cultura medicala si care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, si care pare total dezinformat, desi n-ar trebui, si care, din razbunarile-i caracteristice, judeca cu spume si cu o privire urita si rea pe cei care isi permit sa aiba o parere care nu corespunde cu a lui!

Si, cu totala lipsa de delicatete (nici nu era de asteptat), dezinformeaza, cu rautate, la greu!!! Nu asta asteapta oamenii!

Halal dreptate, halal corectitudine!!”, a scris pe Facebook medicul Monica Pop. Sursa: Fabricatinromania.info


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.