Năstase s-a împăcat la Mall cu soția pe care o luase la palme. Ea avea o geantă de 50 mii euro

TRIMITE PRIETENILOR

Ioana a decis până la urmă să-i mai dea o şansă lui Ilie după ploaia de palme, care s-a lăsat cu reclamaţii în miez de noapte la Poliţie.

Cei doi soţi au ieşit împreună la mall, ei fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a lui Ilie Năstase, Emma.

Aceasta  este mai tot timpul surprinsă în compania lui Ilie şi, mai nou, şi a copiilor acestuia din căsătoria fostului tenismen cu Amalia.

Este evident că Ilie Năstase este dispus să facă orice ca să-şi împace soţia după episodul violent din urmă cu o lună, aşa că o scoate zilnic la restaurante de fiţe, la  mall şi încearcă , spun gurile rele, să o recucerească cu cadouri scumpe.

Ea se înțelege bine și cu Emma, fiica lui Năstase
Cei doi au fost surprinşi recent, de fotoreporterii Click!, la o ieşire de familie, s-ar putea spune, în Mall Băneasa, fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a tenismenului, Emma (14 ani).

De departe, însă, sărea în ochi geanta Hermes Kelly de la braţul soţiei lui Ilie Năstase, a cărei valoare se ridică la cea a unei garsoniere dintr-o zonă bună a Capitalei.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.
Enable Notifications    OK No thanks