Năstase s-a împăcat la Mall cu soția pe care o luase la palme. Ea avea o geantă de 50 mii euro

TRIMITE PRIETENILOR

Ioana a decis până la urmă să-i mai dea o şansă lui Ilie după ploaia de palme, care s-a lăsat cu reclamaţii în miez de noapte la Poliţie.

Cei doi soţi au ieşit împreună la mall, ei fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a lui Ilie Năstase, Emma.

Aceasta  este mai tot timpul surprinsă în compania lui Ilie şi, mai nou, şi a copiilor acestuia din căsătoria fostului tenismen cu Amalia.

Este evident că Ilie Năstase este dispus să facă orice ca să-şi împace soţia după episodul violent din urmă cu o lună, aşa că o scoate zilnic la restaurante de fiţe, la  mall şi încearcă , spun gurile rele, să o recucerească cu cadouri scumpe.

Ea se înțelege bine și cu Emma, fiica lui Năstase
Cei doi au fost surprinşi recent, de fotoreporterii Click!, la o ieşire de familie, s-ar putea spune, în Mall Băneasa, fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a tenismenului, Emma (14 ani).

De departe, însă, sărea în ochi geanta Hermes Kelly de la braţul soţiei lui Ilie Năstase, a cărei valoare se ridică la cea a unei garsoniere dintr-o zonă bună a Capitalei.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.