„Nu mai tipati!”. Sosoaca, adusa la Antena 3, a reusit sa-i enerveze pe toti invitatii lui Gadea

TRIMITE PRIETENILOR

Viitoarea senatoare AUR Diana Iovanovici Sosoaca a fost invitata, joi seara, la Antena 3 unde a continuat sa isi promoveze teoriile conspirationiste privind pandemia. Ea s-a certat violent cu directorul Institutului „Matei Bals”, Adrian Streinu Cercel.

„Poporul roman este abuzat intr-un mod inimaginabil, suntem singura tara care ii abuzeaza pe asimptomatici. Lumea ma cheama in spitale pentru ca sa intervin, sunt oameni care sunt lasati in camera de garda 72 de ore”, a sustinut Sosoaca intr-un dialog pe ton ridicat cu Cercel.

„Nu mai tipati (…). Lasati-ma, in acest domeniu ma pricep si eu cat de cat. Dumneavoastra va pricepeti la avocatura, eu ma pricep la domeniul medical. Va rog sa ma lasati voie sa vorbesc. Este vorba de medicina si nu aveti voie sa va bagati in problemele de medicina”, a reactionat Cercel.

„Am dreptul pentru ca sunt un cetatean roman care plateste drepturi si impozite, am toate calitatile”, a insistat Sosoaca.

„Nu, nu aveti voie! Dreptul il aveti. Nu aveti voie sa va dati cu presupusul despre testele din Romania”, a continuat Cercel.

Mirel Curea si Bogdan Ficeac, aflati in sudio, au intervenit in timp ce Sosoaca striga, indignati ca aceasta il contrazice pe „domnul profesor”.

„Nu am venit asistam la aceasta cearta”, a spus Ficeac, afirmand ca Sosoaca inceraca sa isi faca reclama pentru a obtine clienti ca avocata.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.