VIDEO George Simion detonează partidele politice: ‘Noi nu vrem puterea pentru noi, ci pentru a-i pune în fruntea țării pe adevărații profesioniști’

TRIMITE PRIETENILOR

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat, la TVR 1, în emisiunea ”România 9” că partidul și-a propus să „pună mâna pe putere” nu pentru a o păstra, ci pentru a o preda adevăraților profesioniști pe care i-au întâlnit în deplasările prin țară. Simion susține că, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea să pună pe primul loc interesul națiunii, și nu pe cel de partid.

„Noi, AUR, am găsit în rândul patrioților, în rândul rețelei profesioniștilor, în rândul patrioților și alte categorii sociale. Noi am venit cu dinamismul, noi am fost cu campania, care spune că este timpul să punem profesioniști la conducerea țării, este timpul să renunțăm la politica asta partinică și să renunțăm la interesul fiecărui partid și să punem interesul națiunii române să primeze. În ultimii ani am cunoscut mulți profesionisti, la nivel de transporturi, infrastructură, cercetare și învățământ și mai căutăm, ei bine, acesta este rolul AUR, încercăm să punem acești profesioniști la conducerea țării, nu vrem să ajungem noi la conducerea țării”, a declarat George Simion, președintele AUR.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.