O doctoriță a fost bătută de un pacient în Spitalul Municipal din Fetești. Colegele au filmat-o plină de sânge

TRIMITE PRIETENILOR

Incident șocant la Spitalul Municipal din Fetești unde o doctoriță a fost lovită grav de un pacient recalcitrant.

Bărbatul de 27 de ani s-a enervat în momentul în care doctorița i-a recomandat să meargă la o altă unitate medicală, pentru o radiografie. Acum are dosar penal pentru ultraj.

Plină de sânge, doctorița este ajutată de colegi. Unii au sunat la numărul de urgență 112, iar alții i-au acordat primul ajutor. Pe holul de la urgență și în cabinetul în care s-a petrecut agresiunea, colegele doctoriței au filmat petele de sânge.

Figan Hastürk, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal: „Medicul de gardă a fost agresat de un pacient recalcitrant care s-a prezentat pentru efectuarea unei radiografii știind că în spital, la ora aceea, nu se efectuează radiografii. A devenit recalcitrant și a agresat-o pe doamna doctor. S-a deschis atât o anchetă internă, cât și una a poliției”.

Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: „La camera de gardă s-ar fi prezentat un bărbat de 27 de ani care a devenit agresiv cu medicul de gardă”.

Doctorița agresată a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța: „Pacienta a fost internată, miercuri dimineață, în secția ORL cu traumatisme la nivelul feței, în urma loviturilor pe care le-a primit. Prezintă și o fractură de iramidă nazală din păcate și o importantă hemoragie nazală. Având în vedere diagnosticul, va necesita în continuare spitalizate pentru tratament și îngrijiri de specialitate”.

Între timp, bărbatul a fost dus la audieri. În urma cercetărilor, ar putea fi reținut și are dosar penal pentru ultraj.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.