Alerta cu bomba la nunta liderului AUR George Simion

TRIMITE PRIETENILOR

Politistii din Valcea au fost sesizati sambata cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Maciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Politie Judetean Valcea a anuntat ca a fost sesizat cu privire la faptul ca, in incinta unui eveniment privat, desfasurat in localitatea Maciuca, a fost amplasata o bomba.

La fata locului se deplaseaza politistii din Valcea si pirotehnistii din cadrul Serviciului Roman de Informatii, pentru efectuarea de verificari.

Sunt dăunătoare conservele pentru sănătatea ta?

Surse judiciare sustin ca amenintarea vizeaza locul in care are loc nunta liderului AUR.

Liderul AUR, George Simion are nunta sambata, 27 august, in satul Oveselu, comuna Maciuca din judetul Valcea. Petrecerea este organizata dupa regulile unui festival. Ilinca, iubita lui Simion, este cu 11 ani mai tanara decat el. Ea are 24 de ani si nu este implicata in politica si nu este nici o obisnuita a lumii mondene.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.