O femeie de 37 de ani, ajuns la spital cu dureri atroce de stomac şi a fost lăsată să moară în sala de aşteptare. Niciun medic nu a consultat-o timp de 7 ore

TRIMITE PRIETENILOR

Canadianca Allison Holthoff, în vârstă de 37 de ani, a acuzat dureri atroce de stomac în dimineaţa zilei de 31 decembrie. A ajuns de urgenţă la spital, dar acolo a fost lăsată să aştepte pe hol nu mai puţin de şapte ore. Într-un final, femeia s-a stins din viaţă fără ca măcar să afle de ce boală suferă.

Femeie de 37 de ani moartă în sala de aşteptare la spital. Soțul ei, Gunter Holthoff, a declarat, pentru CBS News, că soţia lui nici măcar nu se mai ţinea pe picioare atunci când au plecat la spital, trebuind să o ducă în braţe.

Durerea femeii devenea tot mai atroce pe măsură ce orele treceau. La capătul a şapte ore petrecute în sala de aşteptare, un medic a catadicsit să o consulte. A fost trimisă la baie ca să-şi recolteze o probă de urină, dar acolo femeia s-a prăbuşit. Nu s-a putut ridica singură, iar persoana care a găsit-o a ajutat-o să se aşeze într-un scaun rulant. Starea ei s-a deteriorat până în punctul în care nu a mai putut să stea nici măcar în scaunul cu rotile și s-a întins pe podea.

Le-am spus de câteva ori asistentelor și doamnei de la recepție: „E din ce în ce mai rău”, dar nu s-a întâmplat nimic„, a povestit soţul ei, potrivit The Independent

Femeie de 37 de ani moartă în sala de aşteptare la spital după 7 ore în care a fost ignorată

În timp ce continuau să aștepte, Allison i-a spus soțului ei că nu crede că mai rezistă şi că îşi simte sfârşitul aproape.

A început să spună că ea crede că moare în sala de așteptare„, a continuat Gunter.

Pentru că pulsul îi scădea îngrijorător, tânăra a primit de urgență îngrijiri medicale. Deja nu mai putea să respire. Medicii au început să o resusciteze, dar, din păcate, manevrele nu au avut rezultat, iar femeia a murit.

Chiar dacă ar fi supraviețuit în acel moment… a avut o perioadă prea lungă de timp fără un flux sanguin suficient către creier și organele vitale„, a mai spus soțul ei.

Acum, soţul ei vrea să i se facă dreptate.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.