Ochii și mâinile sunt primele lucruri la care se uită o femeie. Forma mainii si personalitatea lui

TRIMITE PRIETENILOR

Ochii și mâinile sunt primele lucruri la care se uită o femeie, atunci când îi place un bărbat. Privirea îi trădează sufletul, iar mâinile pot dezvălui o mulțime de secrete despre caracterul său, despre cât de mult se implică într-o relație și cât de responsabil este.

Modul în care un bărbat își îngrijește mâinile spune multe despre cât este de curat, sănătos și responsabil. Dar forma și lungimea degetelor, căldura palmelor și forța lor dezvăluie secrete neștiute despre personalitatea lui și despre compatibilitatea dintre voi. Iată câteva indicii pe care să le analizezi pentru a afla mai multe despre bărbatul pe care îl iubești.

FORMA MÂINII ȘI PERSONALITATEA LUI

MÂNA PĂTRATĂ

Este specifică unui caracter stabil și echilibrat, practic și activ. La el primează și instinctele, dar și nevoia de a conduce. Este materialist și conservator, te poți baza pe rațiunea lui și pe deciziile pe care le ia legat de bani, de casă și de viitorul copiilor. Cu toate acestea, are uneori opinii rigide și fixații pe care cu greu le poți schimba, ceea ce poate declanșa certuri și dicuții neplăcute între voi. Nu concepe să trăiască singur și are mare nevoie de o familie care să îl susțină și care să îi ofere confort.

MÂNA LATĂ ȘI SCURTĂ

Îi place mult să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața și caută plăceri simple, care îi satisfac imediat dorințele. Este plin de energie, o fire neliniștită, agitată, care vorbește mult și vrea totul de la tine. Încearcă să îți acapareze viața, dar nu în sensul dominator. Este deosebit de curios, dar niciodată atent la detalii sau la tot ce îi spui, ceea ce te va dezamăgi adesea. Daca nu aveți firi compatibile, este posibil să vă despărțiți mai devreme sau mai târziu, iar cea care va susține întotdeauna căsnicia voastră ești tu.

MÂNA LUNGĂ ȘI ÎNGUSTĂ

Este sensibil, instabil emoțional și foarte atent la tot ceea ce simți și dorești tu. Cea mai mică schimbare în starea de spirit îl afectează mai mult decât crezi. Este dezordonat și neatent în viața de zi cu zi, dar foarte implicat în proiectele voastre importante și în relația de cuplu. Este destul de flexibil pentru a prelua ideile tale și te va susține mereu în momentele critice, este un visător și va simți uneori nevoia să se detașeze de problemele cotidiene, lăsând lucrurile plictisitoare pe umerii tăi.

NEVOIA DE DRAGOSTE

Surprinzător, dar distanța dintre degetul mijlociu și inelar spune totul despre nevoia de dragoste și de înțelegere a partenerului tău. Roagă-l să așeze relaxat palmele pe masă și urmăreste cât de îndepărtate sunt inelarele de degetele mijlocii. Dacă distanța este mică, iar degetele formează un unghi de maximum 30 de grade, trădeaza o nevoie acută de afecțiune și iubire. Este familist, iubitor, sociabil și atent la cei din jur. Dacă distanța dintre cele două degete este mare, este mai degrabă un singuratic și are un caracter rezistent, care nu are nevoie neapărat de afecțiunea și prietenia celor din jur. Din când în când are nevoie de singurătate și de spațiu pentru a-și pune ordine în viață.

COMPARĂ DEGETELE TALE CU ALE LUI ȘI VEZI CÂT DE BINE VĂ POTRIVIȚI

Verifică înainte de toate lungimea degetelor, lățimea palmelor, dar și grosimea lor pentru a analiza cât de bine vă potriviți.

Degetele lungi – sunt specifice persoanelor meticuloase, atente la detalii și iubitoare de frumos. Sunt firi răbdătoare, dar foarte stricte, care se ghidează după reguli bine construite și sunt adesea capricioase și greu de mulțumit. Nu le plac scurtăturile și preferă să analizeze totul cu grijă înainte de a lua o decizie.

Degetele scurte – trădează o fire ușor nerăbdătoare, dinamică și activă. Sunt specifice persoanelor care acționează imediat, iau decizii ferme, chiar dacă nu sunt mereu cele mai bune. Dar sunt buni organizatori, știu ce vor de la viață și sunt potriviți pentru funcțiile de conducere.

Compatibilitatea dintre voi

Dacă aveți amândoi degetele lungi, se spune că vă înțelegeți destul de bine și că reușiți să faceți planuri pe termen lung. Amândoi puteți face compromisuri de dragul celuilalt și nu vă certați niciodată pe nimicuri.

Dacă aveți amândoi degetele scurte, sunteți destul de diferiți, independenți și autoritari. Dar contrastele se atrag și, chiar dacă vă certați adesea, vă împăcați imediat și vă iubiți cu pasiune.

Dacă unul dintre voi are degetele lungi, iar celălalt scurte, relația dintre voi este una destul de dificilă. Fie unul este șef, iar celălalt se supune, fie unul este activ, iar celălalt pasiv. Faceți eforturi mari să rămâneți împreună, dar nu este exclusă despărțirea la un moment dat.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.